Неділя, 28.04.2024, 02:50Вітаю Вас Гість | RSS
Бобровицький З3СО І-ІІІ ступенів №2
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » Архів матеріалів
   Усе далі й далі відходять грізні роки Великої Вітчизняної війни. Але кожного року 18 вересня  ми відзначаємо День визволення Бобровиччини, і ніколи не згасне пам'ять про всіх, хто поліг у боях, хто віддав своє життя для нашого щастя.  
 70 років минуло від цих знаменних подій. Учні школи зібралися на  урочисту лінійку, де читали поезію, виконували  пісні  про війну.  Фронтовий вальс зворушив  усіх присутніх. Загиблих у тій страшній війні вшанували хвилиною мовчання.
      Вічна слава солдату –герою
      І солдату без нагород –
      Хто загинув хоробро від бою,
      Захищаючи рідний народ.

Переглядів: 443 | Додав: rozag | Дата: 20.09.2013

Превентивне виховання в школі - це система підготовчих та профілактичних дій педагогів спрямованих на запобігання формуванню в учнів негативних звичок, рис характеру, проявам асоціальної поведінки підлітків та організацію належного догляду за діяльністю школярів.
Педагоги нашої школи систематично працюють над вихованням в учнів високих моральних рис, які є головним чинником вибору способів поведінки, морально-правових знань, уявлень, поглядів, які склалися в нашому суспільстві, становлять суспільну свідомість; забезпечують подолання окремими учнями шкідливих звичок і навичок, що сформувалися внаслідок помилок і недоліків виховання.
В навчальному закладі здійснюється просвітницька робота щодо здорового способу життя. Проводяться тематичні місячники з пропаганди здорового способу життя, усні журнали, перегляд фільмів, слухання лекцій.
Правовий аспект превентивного виховання в нашій школі передбачає охорону і захист прав особистості, формування в учнів правової кул ... Читати далі »
Переглядів: 415 | Додав: rozag | Дата: 15.09.2013 | Коментарі (0)

Відлунав дзвоник 1 вересня. Ясний погожий день створив святковий настрій для школярів. Розпочалося навчання першим уроком "Тарас Шевченко - совість України, її душа і оберіг". Класні керівники та класоводи ознайомили учнів з творчісттю великого митця, нагадали про його минуле. Лунали пісні та поезії, присвячені Кобзарю, у виконанні учнів . Вони почули багато висловів відомих людей про цю велику постать, яка була пророком для українського народу. Славетний і важкий життєвий шлях не залишив байдужим нікого... Учні 3 класу ( класовод Шило Л.М.) побачили один із перших випусків "Кобзаря", мали можливість доторкнутися до величної книги . Шестикласники (класний керівник Юрченко І.М.) показали знання творів Шевченка, продовжуючи рядки поезій, запропонованих учителем. ... Читати далі »
Переглядів: 366 | Додав: rozag | Дата: 04.09.2013

      Відлетіло у вирій літо. Знову золотокоса осінь закликає дітей у клас. Традиційним святом розпочалося життя у стінах рідної школи. В неділю 1 вересня святково одягнені діти прийшли привітати своїх учителів і рідну школу з Днем Знань. Дорогих першокласників, їхніх батьків, гостей радо зустрів дружній педагогічний колектив. Теплі слова вітання з початком навчального року сказала директор школи Л.О.Оніщенко. На святі були присутні гості: заступник міського голови Петько Лариса Віталіївна та начальник управління соціального захисту населення Томко Галина Миколаївна. У виконанні старшокласниць: Терес Юлії, Костюченко Ольги, Вакуленко Анни та молодших школярів: Терес Катерини, Даруги Ірини, Федоровської Марини та Ющенко Марини лунали пісні про школу, вчителів, дитиство та батьківький поріг. Севастьянов Олексасндр та Лимаренко Наталія зачарували всіх шкільним вальсом. Цікавий діалог відбувся між ... Читати далі »
Переглядів: 400 | Додав: rozag | Дата: 04.09.2013

Відлітає у вирій літо,
Павутинками срібно бринить.
Крізь холодне осіннє сито
Сонце сіється, дощ струменить,
Це вона, золотава осінь,
Знову вкотре чарує нас,
Задивляється в небо просінь,
Закликає дітей у клас.

Шановні вчителі та учні школи!
Хай рік навчальний буде вдалим!
Здоров'я, успіхів усім
Благополуччя вам не мало
Біда і горе не приходять в  дім.

Переглядів: 392 | Додав: rozag | Дата: 22.08.2013 | Коментарі (0)

Кожного року школа радо зустрічає випускників різних років. Саме у її стінах пройшли їх дитинство та юність, саме тут кожен отримав путівку у самостійне доросле життя. А тепер під час зустрічей цікаво кожному дізнатися як склалися долі ровесників, чого досягли вони у своєму житті. Ось і у 2013 році рідну школу відвідали випускники, які святкували ювілейні 5, 10, 15, 20, 25, 30, 35, 40 - річні зустрічі. Вони побували у своїх класних кімнатах, а у шкільному музеї у родинному колі згадали шкільне життя, улюблених вчителів. Світлі спогади залишили в серцях про тих, які пішли з життя. 
Переглядів: 427 | Додав: rozag | Дата: 29.07.2013 | Коментарі (0)

   Триває період відпочинку у  пришкільному таборі «Казковий». Цікаво та  змістовно проходить кожен день  табірної зміни. Вихованці   брали активну участь у  святкуванні ... Читати далі »

Переглядів: 316 | Додав: rozag | Дата: 09.06.2013 | Коментарі (0)

Швидкоплинні, гомінкі шкільні роки. Можливо найщасливіші у житті кожної людини. В стінах рідної школи випукний вечір, на якому учні одинадцятого класу отримають путівку в доросле життя - атестат.
На довгу згадку залишаться випускникам теплі слова директора школи, учнів, вчителів, гостей. Пісні у виконанні Терес Юлії, Чухлєб Світлани, Костюченко Ольги, Вакуленко Анни, Терес Катерини звучали в дарунок випускникам і всім присутнім. 
Окрасою свята був прощальний вальс випускників.
Нехай же доля не розкидає вас у буремному вихорі життя, дружіть між собою та частіше повертайтесь на подвір'я рідної школи.
Переглядів: 317 | Додав: rozag | Дата: 07.06.2013 | Коментарі (0)

Ось і скінчилися уроки, відлунав останній шкільний  дзвоник. Настала пора відпочинку, розваг і цікавого дозвілля.

27 травня відбулася лінійка відкриття табірної зміни. Чарівна квіточка Веснянка привітала учнів нашого табору. Лунали пісні, чарували зворушливі таночки у виконанні учнів 3 класу. Був проведений конкурс малюнків на асфальті. Спортивні змагання "Козацькі забави" не лишили байдужими нікого. Не було переможених, бо задоволення від гри отримали всі учасники. Багато цікавих екскурсій, конкурсів, подорожей, походів заплановано надалі.


Переглядів: 310 | Додав: rozag | Дата: 28.05.2013 | Коментарі (0)

24 травня відбулася святкова лінійка присвячена Останньому дзвонику. На подвір'ї, прикрашеному квітами, зібралася велика шкільна родина: учні, вчителі, батьки. Зібралися, щоб ще раз почути переливи малинового  дзвінка і  зберегти в своїй пам'яті неповторні хвилини прощання зі школою.

Урочисту лінійку відкрила заступник директора Ганна Прокопенко. Теплі слова на адресу випускників, їх батьків, педагогів, всіх тих, хто прийшов на свято прозвучали з  вуст директора школи Людмили Оніщенко. Привітав зі Святом начальник відділу у справах сім'ї, молоді та спорту Бобровицької райдержадміністрації Валентин Кравченко, який був присутній на святі. 

Вітали випускників також їх батьки, класний керівник Тамара Адаменко. Приємно вразили присутніх талановиті учні школи, які сповна розкрили свої таланти на загальношкільній лінійці. Лунали пісні у виконанні Терес Юлії, Вакуленко Анни, Костюченко Ольги, Даруги Ірини, Федоровської Марини, Ющенко Марини. Танцювальний коле ... Читати далі »

Переглядів: 400 | Додав: rozag | Дата: 28.05.2013 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 81 82 83 84 85 86 »
Пошук
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Друзі сайту

Педагогічна преса