Четвер, 25.04.2024, 03:36Вітаю Вас Гість | RSS
Бобровицький З3СО І-ІІІ ступенів №2
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » Архів матеріалів
    Волонтери - це люди, які дійсно мають  "щире серце", адже вони витрачають свій час заради високої мети, отримують від цього задоволення. Волонтерство не завжди потребує великих капіталовкладень. Це справа, яка потребує, в першу чергу, ініціативності.  
    Добру справу з метою збереження чистоти довкілля території колишнього цукрозаводу зробили учні нашої школи. Ініціатором цього дійства виступила класний керівник 6 класу Юрченко Ірина Миколаївна. Працювали з дітьми також учитель трудового навчання Лось Ніна Григорівна та вчитель ... Читати далі »
Переглядів: 370 | Додав: rozag | Дата: 27.11.2013

   Щорічно в четверту суботу листопада в Україні відзначається  День пам'яті жертв голодомору та політичних репресій. Тяжким був голод 1932-1933 років. За офіційними даними загинуло близько 9 мільйонів, а за неофіційними - до 13 мільйонів жителів всієї країни. 
    22 листопала  2013 року  в школі були проведені заходи: лінійка "Стоїть у скорботі мати -Україна",  бесіди "Голодомор - це геноцид нації", виховні години  "Німа правда історії", "Голгофа голодної смерті" . Класні керівники та класоводи намагалися донести до сердець учнів страшні сторінки нашого минулого, усвідомлення того, як в наш час необхідно берегти народне надбання, і, насамперед, недопущення подібного  в і ... Читати далі »
Переглядів: 389 | Додав: rozag | Дата: 26.11.2013

    Чарівний світ, що зветься казкою! Сьогодні ми з вами трішки відкрили завісу і зазирнули до казкової країни.Казка запросила учнів третього класу на гостини, щоб дізнатись, чи добре вони пам'ятають її.
      Королева казок запросила команди на вікторину.  Команда "Веселка" та команда "Дивограй" відповідали на запитання, брали участь у конкурсах, які проводила сама Королева та Лисичка.
      Перед учнями виступила бібліотекар школи Росинська Галина Григорівна. Вона презентувала старовинні народні казки, зібрані у збірнику "Казки Чернігівщини".
По закінченню свята Королева Казок (Жолак В.М.) нагородила всіх учасників вікторини енциклопедіями.
      Друзі, читайте і сл ... Читати далі »
Переглядів: 330 | Додав: rozag | Дата: 19.11.2013

 Без творчих, розумних, креативних педагогів не буває освітнього закладу. Такими є вчителі нашої школи. Завершився  1 етап конкурсу "Учитель року  - 2014"у номінаціях:      "Початкові класи", "Світова література" та "Географія".  Кожен з педагогів продемонстрував свою майстерність і вчительський талант.  Цікаві, змістовні  уроки були проведені  конкурсантами. На кожному етапі  уроку  широко використовувались різноманітні інновації.  
Переглядів: 424 | Додав: rozag | Дата: 13.11.2013

  07 листопада 2013 року відбувся  районний семінар учителів англійської мови.  Досвідом роботи поділилася з колегами педагог Карнашенко Олена Григорівна. Цікаво та захоплююче пройшов урок у 7 класі. Діти вивчали традиції і звичаї   України та Англії. Багато інновацій було продемонстровано на різних етапах уроку. 
Переглядів: 338 | Додав: rozag | Дата: 07.11.2013

У останній день навчання  у нашій школі  відбувся  Осінній бал. Святковий зал цього вечора перетворився на справжній осінній листопад – на вікнах – багряне листя, стіни обнизані осіннім різнобарв’ям впереміш із червоними, жовтими, блакитними та зеленими кульками. Під ногами – справжні кучугури листків, що здіймалися від кожного несміливого подиху, кожного  руху. Біля входу напис – «Осінній бал – 2013». І ось довгоочікувана мить для учнів 8 класу. Вони вперше підготували вечір. А провели його восьмикласники у вигляді  суду над Осінню. Цю прекрасну пору року  Осінь (Присняк Марину) засуджували за негоду, дощі, листопад. Адвокат  Осені  (Лимаренко Наталія) захищала її від нападів  про ... Читати далі »
Переглядів: 356 | Додав: rozag | Дата: 31.10.2013

      Щирий сміх та відпочинок подарував учням 5,6 та 8 класів Бобровицької ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 Київський Національний цирк України. Грандіозна вистава "Караван Чудес" занурила глядачів у фантастичний світ магії та чародійства. Виступали гості з Іспанії. Родзинкою шоу був білий тигр. Сенсація програми - дресировані латиноамериканські носухи. Верблюди показали красу та велич східного краю. Захопила подих дивовижна казка під куполом цирку - виступ повітряних гімнастів. Дитячі очі горіли цікавістю, а їхні серця сіяли радістю, коли після вистави у фойє вийшла Ева Джулія Крісті із маленьким тигренятком. За участь у конкурсах учні отримали багато призів.
Переглядів: 319 | Додав: rozag | Дата: 28.10.2013

     24 жовтня  2013 року у школі відбулося  свято " Козацькому роду -  нема переводу  ".  Наші козаки  влаштували  перевірку   на знання історії та випробували   їх на спритність. Свято  пройшло на славу!  Всі отримали велике задоволення , бо конкурси, естафети доповнювали один одного. Козачата збирали дрова для багаття,  носили воду на кашу, їли куліш на швидкість, стрибали у мішках, дівчата змагалися на  найдовшу косу. Тож наші козаки одноголосно прийняли  козачат до свого коша. А кошовий та писар видали посвідчення.  Прекрасним доповненням свята були музичні номери. Всіх зачарували  танці  учнів 2 та 4 класів,  старші козаки  теж показали як потрібно танцювати.  Завершилося дійство куштуванням козацького кулішу. Тож хочеться  побажати щоб козацькому роду  не було переводу.
Прикріплення: Картинка 1 ·Картинка 2
Переглядів: 376 | Додав: rozag | Дата: 24.10.2013

У першу неділю жовтня  освітяни відзначають професійне свято - День учителя.   Хвилююча мить, яку з нетерпінням чекають  педагоги і учні. Напередодні  свята вихованці старших класів можуть  відчути себе в ролі вчителя. З цікавістю та натхненням вони   вели свої перші  уроки.  Кожен клас випустив вітальні стіннівки до Дня вчителя.  Двері учительської  прикрашала  листівка у вигляді шкільного дзвоника, на  якій  було запрошення  на святковий концерт.  
Традиційно  на святі присутні  ветерани педагогічної праці, які з великим задоволененям приходять на такі дійства, де можуть поспілкуватися  з своїми учнями, бо у закладі працює багато педагогів  - випускників   нашої школи.
    Учні підго ... Читати далі »
Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 320 | Додав: rozag | Дата: 11.10.2013

Учителю!Пораднику і друже!
Ви вибрали дорогу непросту.
Ми вам сьогодні дякуємо дуже 
За вашу працю вчительську святу!
Переглядів: 328 | Додав: rozag | Дата: 08.10.2013 | Коментарі (1)

« 1 2 ... 80 81 82 83 84 85 86 »
Пошук
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Друзі сайту

Педагогічна преса