Четвер, 25.04.2024, 23:05Вітаю Вас Гість | RSS
Бобровицький З3СО І-ІІІ ступенів №2
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » Архів матеріалів

16 березня  1983 року при виконанні бойової операції в Народній Республіці Афганістан загинув випускник Бобровицького ЗЗСО І-ІІІ ст. №2  Басанько Микола Миколайович. З метою вшанування пам’яті воїна-афганця в музеї  закладу проведено екскурсії для учнів.

Переглядів: 172 | Додав: rozag | Дата: 19.03.2021

17 березня 1917 року в Києві було створено Українську Центральну Раду (УЦР) – національний політичний центр, згодом перший український парламент, який керував національно-визвольним рухом українського народу, а потім і відродженою державою – Українською Народною Республікою (УНР).                            

Вчителі історії Адаменко Т.А. та Ніколаєнко С.О. провели заходи до пам'ятної дати: інформаційний дайджест  «Знаковий 1917-й», «Утворення і діяльність Української Центральної Ради» (5-7 класи), відео презентація «С творення Української Центральної Ради» (8-11 класи), інформаційна виставка «Українська Центральна Рада»

... Читати далі »

Переглядів: 158 | Додав: rozag | Дата: 19.03.2021

У 1983 році день 15 березня був закріплений в міжнародному календарі святкових дат як Всесвітній день захисту прав споживачів. Адже усі ми, – незалежно від віку, статі, освіти, соціального статусу та займаної посади, – споживачі. Впродовж усього життя ми споживаємо продукти, товари та послуги й платимо за них. Тому кожен повинен знати, на що він має право і на що може розраховувати.
“Держава захищає права споживачів, здійснює контроль за якістю і безпечністю продукції та усіх видів послуг і робіт, сприяє діяльності громадських організацій споживачів”, – зазначено у статті 42 Конституції України. Отже, захист споживчих прав – це складова частина захисту прав людини.

... Читати далі »

Переглядів: 153 | Додав: rozag | Дата: 19.03.2021

Його безсмертне ім’я і неповторні твори ось уже скільки років живуть у серцях народу, в його мріях і сподіваннях, пробуджуючи щирі й благородні почуття. Тарас Григорович - саме та людина, з якої кожен повинен брати приклад…

Святкування Шевченківських днів є традиційним для гуртка «Юний репортер» (Центр дитячої творчості).

Літературно-музичну композицію «Наш Тарас Шевченко – сонце України!» підготували  діти та керівник гуртка Наталія Маткасимова. Також гуртківці власноруч зробили стінну газету на цю тему та зробили презентацію. В оригінальній формі було розкрито життєпис Шевченка, цікаво доповнений поезіями. Діти виразно декламували вірші, співали пісні,  та все це дійство записали у відео форматі.

... Читати далі »

Переглядів: 177 | Додав: rozag | Дата: 12.03.2021

З 9 березня до 12 березня в закладі освіти проходитиме 

Тиждень української мови та літератури!

1. Запрошуємо знавців мови та літератури взяти участь у філологічних інтелектуальних іграх , конкурсах.

2. У шкільній бібліотеці ви зможете ознайомитися з виставкою новинок української літератури.

3. Протягом тижня позмагаєтесь у відгадуванні кросвордів, ребусів, вікторин.

4. Юні художники! Покажіть свій талант у малюнках.

5. Юні актори! Продемонструйте свої вміння під час літературних вечорів.

6. Найактивніші учасники тижня будуть нагороджені грамотами та призами! Цікавих вам зустрічей під час тижня української мови та літератури.

План проведення тижня:

 1. Виховна година «Музей української мови» (для учнів 5-9 класів).

... Читати далі »
Переглядів: 207 | Додав: rozag | Дата: 10.03.2021

У 2 класі проведено виховну годину "Шевченко на Чернігівщині".

 

  ... Читати далі »

Переглядів: 194 | Додав: rozag | Дата: 09.03.2021

Березневими  днями  у закладі  відбулася  виставка під символічною назвою «Душа народу вишита нитками».

Серед шедеврів жіночої майстерності були представлені рушники, серветки, скатертини,  що вишиті хрестиком та гладдю.

Українська вишивка – один із видів народного декоративного мистецтва українців та один із найпоширеніших видів ручної праці українських жінок. У вишиванках, як у піснях душа народу.  Із знаннями свого родоводу, історії рідного краю починається людина. Мамина пісня, дідусеві казки, бабусина вишивка – все це родовідна пам'ять. В Україні немає оселі, де б не було вишитого рушника, серветки чи сорочки. Вишиванка – це наша національна гордість. Ще з сивої давнини відомо, що вишита сорочка є символом здоров’я та краси, оберегом щасливої долі.

... Читати далі »

Переглядів: 193 | Додав: rozag | Дата: 09.03.2021

    З ледь відчутним весняним подихом вітру, лагідним сонячним промінням, паростками перших квітів до нас приходить чудове жіноче свято – 8 Березня.

Напередодні Міжнародного жіночого дня 8 Березня у закладі освіти класоводами,  класники керівниками  та  вихователями проведені  заходи  по класах.   Учні  6 класу привітали   учителів піснею та вітальними словами. Кажен клас підготував  вітальний плакат. Педагог-організатор Полякова  Л.П.,   разом з лідерами  закладу,  підготувала  відеовітання для  учителів.

... Читати далі »

Переглядів: 201 | Додав: rozag | Дата: 09.03.2021

З метою зацікавленості дітей та залучення їх до діяльності шкільнго Євроклубу; фомуванням почуття європейської єдності; розширення світогляду проведено захід "Дивовижна Європа".
Євроклубівці конкретизували поняття "Європейський Союз", "Євромайдан"; розвивали просторову орієнтацію на карті.
Звучали вірші про Україну та Європу українською і англійською мовами. Європейські посли ознайомили присутніх із територіальним розташуванням країн та їх особливостями.
Студентка-практикантка Надоліна Ю.А. розповіла дітям про частину світу, яка знаходиться на заході материка Євразія.
Керівник Євроклубу Ірина Юрченко підсумувала, що єдині проблеми єднають всі європейські народи, проблеми добробуту нації, миру, дружби, розвитку культури, духовності народу, мови.
Завдячуючи співпраці з батьками 5 класу, захід завершився солодощами. Торт під назвою "Прапор Євросоюзу з 12 зірочками" порадував наших євроклу ... Читати далі »

Переглядів: 181 | Додав: rozag | Дата: 04.03.2021

« 1 2 3 4 ... 85 86 »
Пошук
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Друзі сайту

Педагогічна преса