Понеділок, 13.05.2024, 21:29Вітаю Вас Гість | RSS
Бобровицький З3СО І-ІІІ ступенів №2
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » Архів матеріалів

    З 27 квітня по 5 травня  у школі проходив тиждень англійської мови та світової літератури.  У 6 класі  вчителем англійської мови  Карнашенко О.Г.  було проведено    заочну мандрівку  «Наша  Батьківщина»,  на   якій  учні розповіли  про  визначні місця  нашої   Батьківщини. У 8 класі  пройшов КВК   «Україна  і Велика Британія» ,  де команди   «Ми  - українці» та «Ми -  англійці»  змагалися  між собою .

     ... Читати далі »

Переглядів: 318 | Додав: rozag | Дата: 08.05.2015

30 квітня відбувся  семінар учителів світової літератури.Успішно проведений урок позакласного читання Джеремі Стронг  «Гармидер  у школі» .Літературний  салон  «Стежками  поетичної Бобровиччини» на тему  «І рости і діяти нам треба…» презентував творчість Бобровицької поетеси  Світлани  Скрипки.  Звучали поезії, які вчать   «дивитися по хорошому на світ».  Викладачі школи мистецтв  Ярмоленко Інна та Назаренко Олена   виконали пісню «Слов’янська земле» (музика Зінаїди Гузєй , слова Світлани Скрипки)

... Читати далі »

Переглядів: 317 | Додав: rozag | Дата: 06.05.2015

    На виконання листа Чернігівської обласної державної адміністрації від 30.03.2015 року «Про  проведення акції «Серце  до серця» - «Врятуй життя дитини» у 2015 році »  та з метою допомоги в закупівлі реанімаційного обладнання для надання невідкладної  допомоги дітям у   школі пройшла  X Всеукраїнська благодійна акція «Серце до серця». Учнівський та учительський колективи  школи взяли активну участь у дійстві.  Зібрані кошти   відправлені  на  рахунок  дитячої лікарні.  Наші серця завжди відкриті для добрих справ.

... Читати далі »

Переглядів: 307 | Додав: rozag | Дата: 28.04.2015

   27 квітня у школі  проводився традиційний день цивільної оборони. Педагоги та учні готуються до цього дня, адже це звіт про роботу колективу школи протягом всього року. Стартом у навчанні і відпрацюванні навичок щодо заходів безпеки під впливом небезпечних факторів та вміння діяти в надзвичайних ситуаціях стала загальношкільна лінійка «Захист людини у надзвичайних ситуаціях». Так склалося, що ми живемо в дуже неспокійні часи. Для того, щоб наше життя гарантувало безпеку та комфорт,  вчителями  Карнашенко О.Г., Дітковською О.В., Поляковою Л.П. та Савоном А.П.  були проведені заходи,  на яких дітям були запропоновані рекомендації, які можна використати,  щоб убезпечити себе від надзвичайної ситуації в реальному житті.

... Читати далі »

Переглядів: 359 | Додав: rozag | Дата: 27.04.2015

24 березня  відбулася нарада при директору, на якій були розглянуті питання:

  • Про підсумки атестації педагогічних працівників школи.
  • Про  хід підготовки до проведення ДПА.
  • Про стан профілактичної  право виховної роботи.
  • Про відвідування учнями школи..

По першому  та  другому питаннях інформувала директор школи Любенко Л.В.,   з інших питань – заступник  директора   з виховної роботи Прокопенко Г.М.

З усіх розглянутих питань прийняті  відповідні рішення. Підсумки наради  підвела  директор школи  Любенко Л.В.

Переглядів: 306 | Додав: rozag | Дата: 27.04.2015

   26 квітня - одна з найтрагічніших дат в історії нашої держави. У пам'яті українського народу це день чорнобильського лиха, болю, суму і викреслити його із нашої пам'яті неможливо.    

       22 квітня в 10 класі була проведена виховна година "Чорнобиль - скорбота пам'яті людської", де учні вкотре пригадали трагічні події історії Чорнобиля, переглянули презентацію, читали поезію, вшанували хвилиною мовчання героїв трагедії. У 9 класі проведено круглий стіл "Білий птах Чорнобиля". Розпочався захід-реквієм "Земля рідна, понівечена скрипко моя". В ході заходу учні розповідали легенди, вірші, активно обговорювали питан ... Читати далі »

Переглядів: 339 | Додав: rozag | Дата: 24.04.2015

 Наближається до завершення  навчальний рік у  школі.  Учні  випускних  класів готуються закінчити навчання і розпочати доросле життя. Одне з найважливіших питань, яке  постає  перед кожним із випускників:  чим він  буде займатися у дорослому житті,  чим зароблятиме собі на життя, тобто яку професію обрати? Від того,  наскільки правильно буде  зроблений  цей непростий та відповідальний вибір,  значною мірою залежить подальше життя  та доля людини. Щоб не  помилитися у виборі професії,  у  нашому  закладі  була  проведена декада профорієнта ... Читати далі »

Переглядів: 327 | Додав: rozag | Дата: 20.04.2015

    Вже стало гарною традицією у школі щорічне проведення  Всеукраїнського тижня дитячої та юнацької книги.   Щоб залучити   учнів  до невичерпних джерел знань,   у 3 класі  проведено  година книголюба. Цікаво пройшов конкурс загадок та прислів’їв з учнями 2 - 4 класів. У групі продовженого дня проведено бібліотечний урок «Ілюстрація в книжці». Активними  були учні 7-8 класів під час екологічної години «Станемо дружно на захист природи». Гарні роботи подали учні 5-6 класів на конкурс малюнків до прочитаних художніх творів.  На конкурсі «Майстри виразного читання» призові місця дісталися  Овчіннік Н. (5 клас), Шило О. (7 клас), Терес Ю. (9 клас). Протягом тижня діяли книжкові виставки «Шевченко – поет, художник, просвітитель», «Чернігівщина у вогні», «Наш скарб – рідна мова» та інші. Було ... Читати далі »

Переглядів: 270 | Додав: rozag | Дата: 14.04.2015

    З метою виконання заходів, визначених наказом відділу освіти «Про впровадження  у виховний простір району проекту з виховної роботи «Пізнай, прийми і руку  протягни»,  учнями школи  було проведено акцію «Чистий мікрорайон» та «Ветерани поруч».  В рамках акцій  школярі прибрали  могили невідомих солдатів на  цукрозаводському кладовищі,  обеліск невідомому солдату та могили у місцевому парку, надалася допомога  ветеранам   війни та  престарілим людям.

  ... Читати далі »

Переглядів: 369 | Додав: rozag | Дата: 14.04.2015

  Класним керівником  8 класу   Карнашенко О.Г. проведено відкриту виховну годину  "Життя без зла - так років до ста!"  Епіграфом  заходу стали слова  відомого філософа "Здоров'я - то ще не все ,  але все інше без нього  - ніщо". Учні підготували повідомлення  про шкідливість паління  та вживання  наркотиків, склали діаграму здоров'я.  А наведені учнями  приклади  досягнень відомих українських  спортсменів - наших земляків,  стануть зразком  для наслідування. За результатами обговорення зазначеної теми   учні  виготовили плакат "Життя - це звички"..

... Читати далі »

Переглядів: 323 | Додав: rozag | Дата: 10.04.2015

« 1 2 ... 69 70 71 72 73 ... 85 86 »
Пошук
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Друзі сайту

Педагогічна преса