П`ятниця, 29.03.2024, 00:42Вітаю Вас Гість | RSS
Бобровицький З3СО І-ІІІ ступенів №2
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2015 » Липень » 16 » До уваги батьків майбутніх першокласників!
15:19
До уваги батьків майбутніх першокласників!

Підготовка до школи – процес і урочистий, і хвилюючий одночасно. Наша школа допоможе вам та дитині у цій  відповідальній справі.

З перших хвилин занять ваша дитина буде оточена увагою і  піклуванням  досвідчених талановитих учителів початкової школи, які проводять заняття з використанням ігрової діяльності. 

 Шкільний психолог допоможе в адаптації дитини до школи, дасть корисні поради щодо створення оптимальних умов  для розвитку особистості майбутнього учня.

Робота нашого колективу спрямована на те аби перебування найменших дітей у школі було комфортним, навчання цікавим, а спілкування стимулювало розвиток.

Пам’ятайте, шановні батьки, що ваша дитина неповторна здібна і її найкращим якостям допоможуть  розкритися  саме в школі.

Пам'ятка батькам першокласника

Підтримуйте в дитині її бажання стати школярем. Ваше серйозне ставлення до шкільних проблем, досягнень, а можливо, й ускладнень допоможуть першокласникові підтвердити значущість його нового становища та діяльності.

Обговоріть з дитиною ті правила й норми, з якими вона зустрілась у школі. Обґрунтуйте їх необхідність.

Дитина має право на помилку. Коли людина навчається, в неї може щось не виходити, це правомірно.

Складіть разом з дитиною режим дня, стежте за його виконанням.

Не пропускайте труднощі, які виникають на початку навчання. Якщо наприклад, у дитини логопедичні проблеми, починайте їх вирішувати на першому році навчання.

Підтримуйте першокласника в його бажанні досягти успіху. У кожній діяльності обов’язково знайдіть, за що його можна похвалити. Пам’ятайте, що емоційна підтримка і похвала можуть помітно підвищити інтелектуальні досягнення людини.

Якщо вас щось тривожить у поведінці дитини, не соромтесь звернутись до шкільного психолога.

У зв’язку із соціальною позицією школяра в житті вашої дитини з’явилась більш авторитетна людина, ніж ви. Це вчитель. Поважайте думки першокласника про свого педагога.

Навчання – нелегка й відповідальна праця. Школа суттєво змінює життя дитини, але це не повинно впливати на різнобічний дитячий світ. У першокласника має залишитись достатньо часу на ігри та розваги.

 

Переглядів: 269 | Додав: rozag | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Липень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Друзі сайту

Педагогічна преса