П`ятниця, 19.04.2024, 03:40Вітаю Вас Гість | RSS
Бобровицький З3СО І-ІІІ ступенів №2
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2013 » Лютий » 19 » День Святого Валентина
13:07
День Святого Валентина

День святого Валентина

     Опустився на землю зимовий вечір. У  вікно заглядає місяць-чаклун, шибку розмалював морозець.  Незважаючи на  сильні морози, на свято, присвячене Дню святого Валентина, у Бобровицькій школі № 2 зібралося багато гостей, щоб насолодитися змаганням – конкурсом «Романтична пара».

 Ось уже 17 століть підряд закохані всього світу відзначають одне з найрізноманітніших свят – День святого Валентина. У цей день навіть повітря  наповнюється коханням. Амури поспішають з’єднати пари, почуття яких перевірені часом, і допомагають зустрітись половинкам, що загубилися у просторі.

Прекрасний вечір розпочали ведучі Сніжана Чичика та Світлана  Чухлєб розповіддю про історію цього свята, його традиції та звичаї. А оцінювало учасників змагання  журі у складі:  Карнашенко О.Г., Юрченко І.М. та Ющенко Роман.

Зал прикрасили плакати, які були створені нашими  художниками: Терес Ю.,  Терес К., Олійник Л., Литвиновою Д., Заболотньою К.. У них було багато цікавої інформації про свято Валентина.

Змагання були досить напруженими, адже змагалися 5 чарівних пар, які показали себе  у конкурсах: вихід пар, розминка, ситуації, впізнай  свою половинку, кулінарний, вітальний та розсміши журі. Переможцями дійства «Валентином та Валентиною» стали Севастьянов Олександр та Костюченко Ольга. На 1 бал менше отримали  Дейнега Едуард та  Вакуленко Анна, але за кількістю глядацьких голосів перемогли  у номінації «Глядацька симпатія».  Тарасенко Роман  та Надоліна Юлія  отримали диплом у номінації «Найартистичніша пара». Кобельчук Наталія та Халіман Іван стали найоригінальнішою парою,  а Присняк Марина та Борисенко Дмитро стали найблагороднішою парою вечора.

Чарували своїми піснями  Чичика Сніжана та Чухлєб Світлана, Терес Юлія,  Вакуленко Анна та Дорошенко Альона.

Підготувала і провела свято педагог-організатор Полякова Лариса Петрівна.

Переглядів: 375 | Додав: rozag | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Лютий 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Архів записів
Друзі сайту

Педагогічна преса